Φόρτωση ...

Νέα ιστότοπου

Προσθέθηκε στις: 16/10/2011 Όροι χρήσης και ευθύνες www.led-Intelligence.gr

Η εταιρεία μας σας καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό κατάστημα και σας παραθέτει τους παρακάτω όρους οι οποίοι αφορούν στις υποχρεώσεις και στα δικαιώματά μας απέναντι σε όλους τους πελάτες μας:

Περιεχόμενο ιστοσελίδας

Η εταιρεία Led-Intelligence.gr διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης των προϊόντων και των τιμών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος χωρίς προειδοποίηση.

Στοιχεία πελατών

Ο πελάτης εγγυάται την εγκυρότητα των πληροφοριών που παραθέτει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Προσωπικά Δεδομένα

Τα προσωπικά δεδομένα των πελατών χρησιμοποιούνται, βάσει του ν.2472/97, αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των πραγγελιών τους, την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων. Τα δεδομένα αυτά δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους. Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν. Ο πελάτης δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την εταιρεία μας για τους σκοπούς εκτέλεσης και απόδειξης των παραγγελιών του, την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων και την διαβίβασή του σε συνεργαζόμενες με την Εταιρεία μας επιχειρήσεις με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Ο πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων και την διαβίβασή του σε συνεργαζόμενες με την Εταιρεία μας επιχειρήσεις με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Η χρήση της ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη/ πελάτη. Δεν ευθυνόμαστε για κακόβουλη επέμβαση τρίτων. Η επίσκεψη και χρήση της ιστοσελίδας προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

 

Προσθέθηκε στις: 07/10/2011 Χονδρική Πώληση

Χονδρική Πώληση για επαγγελματίες στον χώρο του Φωτισμού και γενικά με χρήση επαγγελματικού ΑΦΜ.

Εποικοινωνήστε Μαζί μας για πληροφορίες αφού εγγραφείτε και μας αποστείλετε πλήρη στοιχεία.

Προσθέθηκε στις: 16/02/2011 Εγγύηση Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 3 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Σε αυτή την περίπτωση Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Στην περίπτωση που το προϊόν έχει βλάβη, ο αγοραστής επικοινωνεί το αργότερο εντός 3 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων, με την Εταιρεία, αναφέροντας την αιτιολόγηση επιστροφής.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση πλην των παραπάνω δεν γίνονται αποδεκτές από την Εταιρεία οποιεσδήποτε επιστροφές.

Σε περίπτωση λάθους παραγγελίας του αγοραστού, το προϊόν αντικαθίσταται με χρέωση στον αγοραστή του κόστους μεταφοράς.

Μετά την παρέλευση των 3 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων η Εταιρεία δεν δέχεται επιστροφές.

Σε καμία περίπτωση ΑΝ το προϊόν δεν επιστραφεί στην εταιρία και περάσει από τεχνικό έλεγχο (2-3 μέρες από την ημέρα παραλαβής) δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση του.

Προσθέθηκε στις: 31/01/2011 Σταδιακή Κατάργηση Λαμπτήρων Πυράκτωσης
Προσθέθηκε στις: 01/01/2011 L E D Intelligence